Jan 18, 2016, 12:40 PM

Лов 

  Poetry » Love
203 0 0

В теб намирам

най-голямата истина

и убивам

всичко останало.

Аз ловувам за теб

и се вмъквам на пръсти

в твоите мисли.

Но забелязвам

нещо странно,

нещо липсва,

Господи - сърцето...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??