Dec 7, 2010, 10:23 AM

Лов на вещици 

  Poetry » Love
709 0 1

Злокобна нощ.                                

И празно пълнолуние.          

На лов за вещици            

поех сама.                       

И с ясното съзнание      

за своето безумие           

огледах се                  

в кървящата река.     

Кръвта уплаши ме! -     

размита във водата          

със сигурност            

от вещици не беше.  

Огледах се:                

кървеше ми душата,     

а мен дори                

не ме болеше!

© Елисавета Краева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??