Feb 26, 2022, 3:42 PM

Луда любов 

  Poetry » Love
203 0 0

        Луда любов

 

Танцуват белите снежинки,

докосват моето лице,

от любовта им в тях умира

кристалното им сърчице.

 

През пролетта във мен се влюбват

цветята, синьото небе.

Те страстно, силно ме целуват

с красивите си цветове.

 

А лятото лъчите златни

играят в моята коса,

и Слънчо лудо се усмихва

и ме прегръща през деня.

 

И само есента красива

ми праща цветните листа,

и тази обич мълчалива

жадува моята душа.

 

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??