Той крещи и блъска, и чупи,
и дъха ми смразява във миг.
След секунди вината с целувки иска да си изкупи
и отеква в душата ми яростен вик.
Той ме кара да бъда щастлива,
като луда да плача от яд.
И без грим казва ми, че съм най-красива.
Преобърща ми целия свят.
Всеки допир по моето тяло
разтреперва ме и гори.
И целува лицето ми бяло.
Чак от обич почва да ме боли.
Той е луд, агресивен и мой,
нежен щом пожелае за мене.
Само с поглед и скача в бой..
(Не, не мога да бъда без тебе).
Аз го искам такъв - откачен,
импулсивен и страстен, желая го!
Да не тръгва за миг той от мен,
да е тук и в добро и във зло.
Наща връзка като лудост описвам я
и съня ми бяга далече.
И в ръката си стискам, притискам я.
Няма връщане вече.
Аз такъв си избрах да обичам,
Луд за мен и по мен става той.
Няма мира.. Знам! Не отричам!
Но обичам го и е мой!
© Петя Петрова All rights reserved.