Jul 31, 2008, 2:41 PM

Лудо биле 

  Poetry » Other
531 0 4

25.07.2008

 

 

Нали не искаш да ме имаш?

И знаеш, че не мога да съм твоя.

Макар да знам, че много ме обичаш.

Иди си, запази си за себе си покоя.

 

С мен животът ти ще бъде черен

и  всеки ден ще е лоша магия.

Да, зная, ще ми бъдеш верен,

но бягай, че животът ти ще го затрия.

 

Върви далече, забрави ме,

в мен недей се влюбва,

щастие за теб не ще да има,

че всичко в тебе ще погубя.

 

За мен недей да се тревожиш.

Любов аз имам сред цветята.

Глава си морна искам да положа -

възглавка става ми тревата.

 

На самодивската поляна

танцувам в светлината озарена.

Недей от мен да се омайваш.

Бягай, влюбиш ли се, ще е за последно.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??