Dec 7, 2008, 11:34 PM

Лудо влюбена в очите ти... 

  Poetry
1287 0 2
 

Лудо влюбена в очите ти...

 

В онзи фатален юни, когато те срещнах, не си те представях такъв!

Светът за мен бе различен, но не и такъв!

Аз помня онези големи, пъстри и честни очи,

събиращи много болка и криещи сълзи!

Онези очи, които ме радват,

онези, в които съзрях радост, надежда и мъничко страх!

Онези, в които видях желание, страст и воля за грях!

Онези очи, чрез които разбрах що е това любов и струва ли си тя?

Онези очи, в които се влюбих и лудо по тях  ума си изгубих!

Онези очи, които жадувам, които насън нощем бълнувам...

Онези очи...

Твоите очи!

© Йоана Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??