Feb 10, 2012, 7:30 PM

Лудост 

  Poetry » Other
537 0 1

Лудост

 

 

Напоследък ситуацията е необичайна,

хората ме гледат странно.
Нима лудостта ми вече не е тайна?

Тогава изплува нещо в главата ми спонтанно.

 

Гласовете вече не стояха тихо,

пак внасят смут в напрегнатата обстановка.

Като актьор на театрална постановка,

животът ми от драма превърна се във психо.

 

Не винаги думите им ми помагат.

Макар и рядко да се появяват,

странни предложения те ми дават.

И да ги слушам настояват.

 

Но скоро пак ще настъпи тишина

и пак ще има нещастие и тъга.

Ще си отиде лудостта,

но дано да я замести радостта.

 

 

 

В.Николов


09.02.2012г.

© Веселин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??