Jun 23, 2019, 5:03 PM

Луната в рамка на римувана „танка“ 

  Poetry
207 0 0

„Ще те целуна...“ -

изшептя на слънцето

луната - „ ..., че ми

 

с поглед дръпна струна, след

което още тръпна...“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??