Лунна приказка
Лунна приказка ще ти разкажа
за любов от лунна светлина –
странна, чудна и далечна,
по-красива от мечта.
Лунна приказка ще ти разкажа
за момиче в лунна светлина,
то във нощите те чака,
в нощи, пълни с красота.
Лунна приказка ще ти разкажа
как вали, вали снега
и луната се е скрила,
тя почива си в нощта.
Но момиче лунно се усмихва,
то живее в лунен свят –
нощи лунни ти изпраща,
нищо, че отвън е сняг.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.