17.01.2024 г., 10:49 ч.

Лунна приказка 

  Поезия » Любовна
101 0 0

      

     Лунна приказка

 

Лунна приказка ще ти разкажа

за любов от лунна светлина –

странна, чудна и далечна,

по-красива от мечта.

 

Лунна приказка ще ти разкажа

за момиче в лунна светлина,

то във нощите те чака,

в нощи, пълни с красота.

 

Лунна приказка ще ти разкажа

как вали, вали снега

и луната се е скрила,

тя почива си в нощта.

 

Но момиче лунно се усмихва,

то живее в лунен свят –

нощи лунни ти изпраща,

нищо, че отвън е сняг.

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??