Недей да палиш на полето клада,
щом в къщата ти печката бумти,
защото в пламъците без пощада,
наместо тебе, друг ще изгори.
Луната ще подпали всичко,
и след взривените слънца,
в полето гасне огънче самичко,
сред няколко разкъсани сърца.
© Лебовски All rights reserved.