Feb 27, 2020, 11:20 PM

Лунно блестящи зеници 

  Poetry
849 0 2

ЛУННО БЛЕСТЯЩИ ЗЕНИЦИ

 

Пеперуди в мрака не летят.
Изгарящи търсят светлината.
Мимолетен вик е техния път,
но разтварят цвета на душата.

 

Светулките са нежна искра,
полет в лятна нощ гореща,
пулсираща омайно звезда,
зов и път за любовна среща.

 

Птиците в небосвода кръжат
в полет възвисяващ сърцата.
Възхитени мечтите ни летят.
Летящи птици са в небесата,

 

Влюбени, душите ни пеят,
светулки блестят в очите,
пеперудено устни копнеят,
страст, огън буен са мечтите.

 

Ставаме светулки в нощта.
В деня – волни влюбени птици.
Пламък изгарящ е любовта
в лунно блестящи зеници...

 

27 02 2016
 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??