Jul 14, 2020, 10:42 PM

Лястовица 

  Poetry » Landscape
518 0 0

Пиши ,пиши,поете -
Каза една лястовичка-
За нашите птичи трепети.
И в тоз миг политна.
 
-Напиши как по вашите къщи 
Ние правим гнездата си
И щом от юг се завръщаме 
Вие се радвате със децата си .

 

 А после събрани по жиците 
Когато тръгнем от тук
Ще видиш нас лястовиците
Готови да отлитнем  На юг.

 

Напиши как вие по вашите къщи
Там с наще гнезда
Очаквате нашето връщане
От юг,след зимата през пролетта.

© Росен Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??