Jul 13, 2011, 10:29 PM

Лято 

  Poetry » Love
364 0 0

Море и звезди, скалите и плажове.

Къде сме ние, друже мой?

Вълни и пясък, вятър и дарове...

Спомени вечни със теб, мили мой.

 

Запалени свещи, цветя и ягоди...

Не бяхме ли млади със теб, любими мой?

Горещи целувки, въздишки и погледи...

Помниш ли лятото със теб, скъпи мой?

 

Смехът на чайките, събудил ни в утрото...

А нашият смях със теб, спомен мой?

Кафето и изгрева, и бриза, и другото...

завинаги в нас ще са те, прилив мой!

 

 

© Грета Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??