May 3, 2016, 9:37 PM

Лято 

  Poetry » Landscape
513 0 0

Липи разцъфтяват в очите ми, пролетно-летните празници
люлея се в люлка от слънчеви топли лъчи
в небето догонвам с поглед усмихнати облаци 
в прозрачно зелена роса пак потапям зажаднели очи.
Откривам в дните си смисъл да бъда щастлива
разтварям в нощите сини своите сложни мечти.
Улавям частици любов в бягащи мигове живи
оставям живота си сам себе си да сътвори.
В лятото крия отново сърцето от обич прехласнато
сънувам морето, събудено с ласки от мен.
И виждам лицето ми как в топлият ден е докоснато
от пролетно-лятна рисунка с поглед зелен.

© Мая Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??