Nov 5, 2012, 3:16 PM

Лято посред зима 

  Poetry » Love
461 0 5

Зимен ден, съвсем обикновен...

последвал разговор, а после среща.

Зимен ден и толкова студен...

а чувствах се така горещо!

 

Кафе, а след това разходка в парка

сред красотата от натрупалия сняг.

Под клоните, огънати във арка –

със тебе се разхождам пак...

 

Двама! Хванати ръка в ръка –

по тялото ми сякаш ток минава.

И всяка стъпчица топи снега

и още по-горещо взе да става!

 

Така е винаги, когато съм до теб,

благодаря на Бога, че те има!

Дори светът да е скован от лед,

със тебе ми е лято посред зима!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??