Aug 29, 2013, 12:14 PM

Лятото 

  Poetry » For kids
641 0 11

 

 

                                    Похарчи лятото

                                    последните стотинки

                                    за кофичка

                                    сметанов сладолед.

                                    Поръси го

                                    със шепа боровинки.

                                    Килна зад тила си

                                    избелял каскет.

 

                                   И тръгна си...

                                   без да се сбогува,

                                   без да се обърне,

                                   без дори да обещае

                                   догодина

                                   да се върне...

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??