Aug 12, 2014, 4:02 PM

Лъх пустинен 

  Poetry » Phylosophy
282 0 2

Не намерих друг свят, в който няма лъжи–

сякаш космосът грешно измислен е:

грее супер луна, нощем падат звезди,

но животът реален е мистика.

 

Дъжд без облаци, слънце без синьо небе –

как да вярваш на сляпо в прогнозите?!

Туй, което ще бъде, вече беше и е...

Лъх пустинен лети над валозите.

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина е замислящо...

    "Туй, което ще бъде, вече беше и е..."

    Ако не направим крачка към промяна...

    Поздрави, Мариан!
  • Замислящо...
Random works
: ??:??