Feb 13, 2007, 3:34 AM

Лъжа... 

  Poetry
532 0 3

Лъжа - красива, измамна,
Изкусно ти я сътвори...

Жена - прекрасна, нещастна,
прикрива вечер насълзените очи...
Момиче - щастливо, наивно,
вярваше и ето че сега ще я боли...
Тъга - горчива и опасна -
кара я да иска да се нарани...

Сън... спаси я сън,
В прегръдките си ти я приюти!...
И нека вече никога не страда,
Нека спрат да я убиват със лъжи!...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно и истинско
  • Тъга и много болка ...

    Поздрав.
  • Недей да говориш така винаги има надежда харесва ми стихотворението ти въпреки че е тъжно...
Random works
: ??:??