Jan 30, 2009, 6:46 PM

Лъжата 

  Poetry » Love
1027 0 1
Лъжата е твойта любима,
но с нея ставаме трима.
Без нея не можеш и ден,
тогава ще бъдеш без мен!
Не вярвам в любовта ти,
не вярвам в твоите слова,
желаеш тялото ми само,
не искаш моята душа.
Лъжата е твойта любима,
открадна те от мен,
защо остави я да победи?
Виновен си ти!
Не вярвам в твоята любов,
за моята не си готов.
Желаеш ме плътски сега,
не искаш моята душа!

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??