Jan 23, 2022, 8:55 PM

Любима 

  Poetry » Love
770 2 3

По стъпките на вятъра

следите ти разкривам.
Във всяка капка дъжд
лицето ти откривам.
Разпитвам минувачите,
те нищичко не знаят.
Усещам те до себе си,
на теб светът ухае.
Навярно си изгубена
в галактика незрима,
но тук витаеш влюбена,
защото в мен те има.

 

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??