Любов. Защо така я ненавиждаш
и чуждата любов към теб не виждаш?
Сърцето си в окови си обвил
и всички чувства надълбоко в себе си си скрил.
Разбирам може да си наранен,
но не трябва цял живот да си сломен!
Всеки от любов е страдал
и на земята неведнъж е падал.
Все някога трябва на крака да се изправиш
и колкото по-бързо го направиш за теб ще бъде по-добре
и съвсем скоро до сърцето ти все някой ще се добере,
стига само ти да го допуснеш
и от ръцете си да не го изпуснеш,
защото много често така се случва,
че любовната стрела по-късно те улучва,
когато другият те е забравил
и от миналото си се е избавил.
Затова и не губи минута време,
защото все някога на човека ще спре да му дреме!
© Мерлин All rights reserved.