Feb 25, 2006, 2:37 PM

ЛЮБОВ 

  Poetry
819 0 5
Надежда за утрешна среща,
страст във пространството ,
нежна,човешка любов се роди.
Прекрачи през време и разтояния
премина през огън води
застана на пръстите и от там заструи.
Думите изгубили своята тайствена сила
букви набрали в ноща,
как да ти кажат,колко красиво е
когато се среща душа със душа.
В горящи огньове телата превърнали,
гърчещи,искащи ,молещи.
 всяка преграда забравили,
превърнати в два огъня парещи.
Любов-океан се разля във ноща
и потънаха страх ,колебливост.
Любов се роди,а душата умря
и защо ли?





© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??