Apr 4, 2007, 1:55 AM

ЛЮБОВ 

  Poetry
797 0 11

Лятна нощ е и блести.
плажът като злато изтъняло,
а на него две до лудост влюбени
         като сълзи
се любят двама, сякаш пред раздяла!


Очите им нетърпеливо се откриват.
Звезди се давят в тях, луната
с блясък като одеало ги покрива,
а нощта е сита, на любов богата.


И утрото сънливо се прозява
в очите им, пръскащо лъчи!
Една любов по устните изгрява,
любов, готова всичко да прости!

              По повод стихотворенията
                       на Сия!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??