May 9, 2006, 2:55 PM

ЛЮБОВ 

  Poetry
732 0 1
Защо дойде да ме подлъжеш?
Защо повярвах на очите мили?
Защо се влюбих в нежните слова?
Това е нужно аз да разбера.

От седмици забравям да се храня.
От дни не искам да заспя.
Лицето ти желая да целуна
и нежни думи да мълвя.

Нима това е да обичаш?
Нима това е ЛЮБОВТА?

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не знам мила дали това е любовта... Дано е нещо друго! Пожелавам ти любовта ти да не е болка и тъга!
Random works
: ??:??