В безкраен опит да те преоткрия,
достигах всевъзможни празноти.
Бях примирена или бях стихия,
но в мислите ми беше вечно ти!
С усещане за истинска безкрайност,
живеех и очаквах да се появиш,
усмихвах се понякога и плачех тайно,
но вярвах, че и ти за мен тъжиш!
Не се получи да те преоткрия
и ни веднъж не се повтори ти,
но идваше стотици пъти във магия,
и все по-нова, все по-жива от преди!
© Екатерина Спасова All rights reserved.