Jan 25, 2006, 8:16 PM

Любов 

  Poetry
933 0 1
Невидими са стъпките,
които водят към любовта.
  Любов!!!
Звучи като най-дивната песен,
която гали сърцето и му нашепва думи,
които оставят незаличими следи в живота.
  Любов!!!
Едно невидимо,безсмъртно божество,
пред което се прекланят милиони хора.
Простирайки ръце,те молят за миг щастлив,
за който всички са родени да дадат всичко...
  Любов!!!
Без начало и без край...
Всесилна...всемогъща...

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??