Jan 12, 2010, 7:55 PM

Любов 

  Poetry
485 0 1

Любов

 

Ах, любов, любов!
защо  за теб на всичко съм готов?
Не е ли голяма беда,
че в някои хора от теб няма и следа?
Защо понякога в неподходящ човек  си ти?
Защо, защо, кажи!
Защо понякога  всичко ни разделя!
Защо понякога не мога де те намеря?
Защо те търся, търся и спирам,
и защо в неподходящ те намирам?
Защо аз мисля за теб тогава,
когато в никакъв случай не трябва?
Защо за тебе късно се разбира,
когато  за теб сърцато не напира?
Защо  животът без теб е суров?
Защо за теб никой не е готов?

© Стефания All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хах не съм се замислял колко е маршова Уилма Флинстоун.....на мен ми хареса ,като изключим че римата на места се губи.Поздрави Стефи
Random works
: ??:??