Feb 28, 2014, 1:16 AM

Любов 

  Poetry » Love
736 0 1

Любов

 

Вечност, реалност, истина, лъжа.
Заслужени въпроси, истории за света.
Неизвестно и мистично това е любовта,
несигурна, различна за всички ни е тя.

Нещастна, вълнуваща, трудна, без правила.
Оставяща в нас пронизваща тъга.
Защо е толкова трудно да намерим любовта?
Защо в един момент намираме я, но я губим след това?

Раните са много, но всичко е игра.
Печелиш или губиш, нарича се съдба.
Предначертана, написана без значение каква.
Важното едно е - обичай за мига.

© Ивета Живкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Предначертана, написана без значение каква.
    Важното едно е - обичай за мига." Много силно!
Random works
: ??:??