Sep 18, 2020, 3:46 PM

Любов 

  Poetry » Love
697 1 0

Небесна си ти за мен!
Как искам да те достигна!
,, Ала" не мога,
защото си далеч от мен!
-Ела мила моя,
до мен се доближи!
Да те докосна с моята нежна ръка
и да усетиш (лю💕бов💕та)!❤❤💖


 

© Betina St All rights reserved.

Произведението е включено в:
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??