Jan 21, 2008, 8:10 PM

Любов, която Бог не позволява 

  Poetry » Love
899 1 12

Във изгрева на твоите очи

е залезът на моята надежда.

Една душа, която ме теши.

Една греховна, непозната нежност...

 

Една любов, осъдена на смърт.

Любов, която Бог не позволява.

Една молитва без ръце и път.

Една любов, подхвърлена от Дявола...

© Христина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??