21.01.2008 г., 20:10 ч.

Любов, която Бог не позволява 

  Поезия » Любовна
900 1 12

Във изгрева на твоите очи

е залезът на моята надежда.

Една душа, която ме теши.

Една греховна, непозната нежност...

 

Една любов, осъдена на смърт.

Любов, която Бог не позволява.

Една молитва без ръце и път.

Една любов, подхвърлена от Дявола...

© Христина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??