Dec 26, 2009, 12:16 PM

Любов ли? 

  Poetry » Love
846 0 1

Любов ли?...

Любовта не съществува в моите очи,

тя е само вечен спомен

от далечните ми младини.

 

Тогава аз познах я

в очите на едно момче,

твърдеше той, че много ме обича,

а после всичко ми отне.

 

Сега изстрадалата ми до кръв душа

проклина тази дума зла,

но макар и късно да е вече за любов,

аз чакам във безкрая зов....

 

Зовът на истинската ми любов!

© Димитрия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??