Jan 14, 2011, 2:55 PM

Любов ли е? 

  Poetry » Love
981 0 4

Понякога е мила, нежна и добра,

друг път строга, клета и зла.


Тя е толкоз крехка и 

понякога безсмислено жестока.


Весела е и те кара да лудееш,

след което можеш песен да запееш.


Може тъжно и дори със сълзи на очи,

да почувстваш болка и дори да те боли.


Разходки, танци, весели игри,

безсъни нощи и горчиви дни.


Малка е, и чиста, подредена.

Груба, мрачна и дори е захабена.


В живота мрачен, силен и суров.

Несправедлива - Да.


Така е! И тя нарича се ЛЮБОВ!!!

© Маги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрав!
  • ами донякъде изразявам душевната и физическата болка... или поне така съм се опитала да го изразя....
  • С изключение на това "да почувстваш болка и дори да те боли" (не го разбирам много добре) мисля,че е страхотно .. 6 от мен
  • Браво Меги...пишеш страхотно!!!!!
Random works
: ??:??