Jun 21, 2021, 11:22 AM

Любов ли е... душите ни са сила 

  Poetry » Love
689 4 9

Сияйно хубава си днес пред мен.

По- хубава ще бъдеш утре ти.

Най- хубава ще бъдеш вдругиден.

Завинаги прехубава бъди.

 

Очите ти обичам и косите,

и устните обичам, и лицето...

Снагата ти обичам... от гърдите

обича всичко в теб безспир сърцето.

 

Нуждая се от топлата ти нежност,

от всеки допир твой аз се нуждая.

От теб да имам нужда е безбрежност,

нуждая се от страст да те желая.

 

Не искам да ми липсваш само, мила.

Любов ли е... душите ни са сила.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??