Ти ще ме търсиш
във вечността и
ще ме чакаш в безкрайността и
ще се питаш ли къде сгреши?
И ще се чудиш ли
защо така боли...?
Душата ти ще е разбита
от тази любов недопита.
Може би ще си намериш
друга душа по-красива
да изпие тази любов недопита.
Но твойта душа
не ще да е сита.
Няма насита за любов недопита.
Няма пощада!
© Снежана Терзиева All rights reserved.