Jul 29, 2010, 11:05 PM

Любов неочаквана! 

  Poetry » Other
564 0 0

Любов неочаквана и премълчавана!

Хиляди пъти и мигове желана и очаквана.

Ти се появи наяве и изпълни душата и сърцето с усмивка и надежда!

Дори и да настъпи денят за раздяла,

то нека  донесе за сърцето и душата необходимата пощада!

Дори и очите ми да изтекат, 

чувствата към любимия човек няма да спрат!  

© Пенка Евгениева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??