Oct 23, 2008, 12:06 PM

Любов, погребана до вчера 

  Poetry » Love
1195 0 4

Любов, погребана до вчера, прашна книга в някой рафт,

случайно аз ще я намеря  и ще прелистя страниците пак.

 

Любов, погребана до вчера, свещ угаснала отдавна,

искрица от някъде   ще взема и ще я накарам пак да пламне.

 

 

Любов, погребана до вчера, път изминат и забравен,

по него искам да се върна и грешките си да поправя.

 

Любов, погребана до вчера, картина, нарисувана  с бои,

от художник влюбен в тебе, в твойте тайнствени очи.

 

Любов, погребана до вчера, родена като феникс в пепелта,

по-силна и винаги с мене, държаща моята ръка.

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??