Jan 14, 2009, 11:33 AM

Любов се нарича нашата съдба 

  Poetry » Love
1199 0 30

           На жената, която притежава  златния ключ от сърцето ми!

 

Следвай ме! Безкрайно обичам
да усещам свежия ти дъх.
Нека времето бавно изтича,
ще докоснем с теб небесния връх.

Да покорим Вселената чудна,
да я изпълним със светли мечти.
С обичта в душите ни будна,
да се превърнем в ярки звезди.

Гласът ти е арфа нежнострунна,
очите ти са огнени стрели.
Прегръщам те в тишината лунна,
вечното щастие за мене си ти.

Намерих те от перли сътворена,
сред земните жени най-добра.
Знам, че си светица преродена.
Късмет изтеглих, тебе избрах.

Белите ангели ще ни водят
напред към изгреви и синеви.
По следите ни хората ще ходят,
осмислили житейските си дни.

За нас ще пее сутрин зората,
ще разпръсква искрящи лъчи.
Ще засияе от радост Земята,
слънцето отново мрака надви.

И винаги сърцата ни смели
ще си шепнат страстно в нощта.
Те са лотоси разцъфтели.
Любов се нарича нашата съдба.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??