Любов или тъга е,
тайна на света това е,
нима да ме прегърнеш
толкова е трудно?
Да ми кажеш ще остана
и за ръка аз искам да те хвана...
Времето не спира,
търси истинска любов,
А друг то просто не намира...
Обича те и толкоз...
Разстоянието пак за мен ще ти напомня,
небето и цветята, слънцето, зората...
Всичко все към мен ще сочи...
Защото не тъга, а любовта е
това, което в топлата сълза е!!!
Обичам те!
© Катерина Котева All rights reserved.