24 июл. 2011 г., 10:24

Любов = Тъга 

  Поэзия » Любовная
552 0 1

Любов или тъга е,

тайна на света това е,

нима да ме прегърнеш

толкова е трудно?

Да ми кажеш ще остана

и за ръка аз искам да те хвана...

 

 

Времето не спира,

търси истинска любов,

А друг то просто не  намира...

Обича те и толкоз...

 

Разстоянието пак за мен ще ти напомня,

небето и цветята, слънцето, зората...

Всичко все към мен ще сочи...

Защото не тъга, а любовта е

това, което в топлата сълза е!!!

 

Обичам те!

© Катерина Котева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??