Две колби с еликсир пред тебе има -
коя ще избереш ти ми кажи:
от едната, ако отпиеш - в мене ще се влюбиш,
от другата като замаяна ще бъдеш.
Твоята любов на мене ми е нужна,
избирай и не се колебай,
отпий го бавно, лека-полека,
после ръката си към мен подай.
© Никола Диманов All rights reserved.