Aug 8, 2013, 5:52 PM

Любовна песничка 

  Poetry » Love
685 0 1

Една любов - красива-

Две влюбени сърца.

Една любовна песен,

Обиколила за миг света.

 

Две души - щастливи

Сплели се в едно,

Събират всички сили

И подемат песента:

 

Ние с теб сме двата бряга

На една река...

А песничката им остава-

 химн на любовта!

 

2013г.

 

© Асен Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • химн на любовта!

    Колко хубави стихове, леят хармония и чистота...
Random works
: ??:??