Mar 15, 2011, 10:46 PM

Любовна страст 

  Poetry » Love
981 0 7

 

 

какво са

300 километра

за страстта

                  

невидими ръце

на мисълта

които ме обсебват

 

лъчиста светлина

от неродени

светещи очи

 

и

пристан за сърце

 

липсваш ми

 

 

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??