Mar 6, 2015, 10:38 PM

Любовница за мъж след петдесет? 

  Poetry » Humour
483 0 3

Говорят ми; Мъжът след петдесет
да бъде без любовница не бива.
Особено когато е поет
любовница безспорно му отива

 

Че бих желал така да е, не мога
от себе си да крия, ала виж,
от друг аспект погледнато, за Бога,
защо ми е да имам? За престиж?

 

За да се фукам, че съм с младо гадже?
Но след година, или пък след пет
тя ще се влюби в друг навярно, даже
по-тъп от мен, но мъж под петдесет!

 

За секса може би? Ала със мене
ще бъде тя за някой краден час,
а сетне при мъжа си уморена
ще се завърне, при жена си аз...

 

И сигурно ще страдам, че остава
след срещите усещането в мен,
че съм лъжец. Дали си заслужава,
за секс от дъжд на вятър, някой ден

 

жена ми да научи? Не! Щом иска
любовница мъжът над петдесет
да се прецака яко има риск и
да ближе сол наместо сладолед.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??