Jan 23, 2013, 5:48 PM

Любовта 

  Poetry
368 0 0

Любовта идва ненадейно

и превзема ни, завладява ни.

Тя много често щастливи ни прави,

но понякога и за цял живот нещастни.

 

Любовта е като орлица,

която дава, и щастие краде.

Отлита без да пита,

разбито остава нечие сърце.

 

Като жар гореща тя  е,

понякога студена като лед.

Оставя сърцето да ридае

и спомени сипе навред.

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??