Преди да дойде денят,
минаваше нощта.
Любовта идваше,
но бързо си отиваше.
Пак мечтае самотното сърце,
пак искаше да е в твоите ръце.
Не усети болката ми,
разби сърцето ми!
Замина си,
не те видях.
Постоянно мислех аз
как ли да те видя пак!?!
© Софи Василева All rights reserved.