May 8, 2007, 11:21 AM

Любовта 

  Poetry
657 0 1
               И аз, като много хора, ще си замина,
               трева ще расте над праха,
               едни ще плачат,
               други ще ме проклинат,
               но във откровения.ком
               остава любовта!             

© Даниела Данчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ей, далече е още това време!
    Но, права си-любовта остава след всичко тленно!
Random works
: ??:??