Специален поздрав за всички:
http://vbox7.com/play:e3a3a89711
:)
Ти, питаш ме - какво е Любовта?
Една целувка само... Или вричане?
Ех, синко... Тя не е поток... Река
е - силни са водите ѝ, завличат те!
Знай, сутрин ще е капчица - Роса,
но, няма да я видиш със очите си,
планетите, в танц нежен се въртят
и пак не са съзряни от Звездите...
Привечер, тя ще топли - като жар,
която се е сгушила в гърдите ти,
Отляво ще я сетиш.... После бял,
вън, Вятърът ще пее оглушително.
Красива е. Тя всъщност е див бряг,
най-слънчевата песен е на птиците.
И лунен блясък... Шепот на трева!
Дъга. И блян. В косите на момиче!
Щастлив си... Рече – старата жена
и литва в миг душата твоя - облаче.
Ти вярвай, сине. И хвани я за ръка,
Човеците - ги считат за къщовници!
Прощавай ѝ... Щом думите текат!
Че тя повяхва бързо в безразличие!
Знай, всичко друго - просто е Игра.
И даже не прилича на... Обичане...
© Ангел Колев All rights reserved.
Благодаря ти, че сподели!