Aug 23, 2013, 11:53 AM

Любовта е... 

  Poetry » Love
787 0 3

Понякога любовта е вулкан -

изригва,заслепява и разпръсква

и после те запраща в храм

и там - невярващ - те покръства.

 

Понякога е кротка и смирена

и тихичко на пръсти

едва, едва душата ти превзема

и пак върху ти хвърля кръста...

 

И винаги е любовта забулена

със хиляди воали - все в червено

и като древна тайна е потулена -

мистична и обожествена.

 

И всички мечтаят да я докоснат,

да я открият и притежават.

Но любовта понякога е смъртоносна

и не всеки я заслужава!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??